perjantai 30. kesäkuuta 2017

Huivi Nr.1

No niin, nyt tulee huiveja! :D

Nimittäin löysin aivan ihania huivimalleja ruotsalaisen taiteilijan Johannan blogista. Hänen käyttämät värit ja tekstuuri on vertansa vailla. Hänen blogi löytyy täältä ja siinä on kyllä enkun lisäksi muutamia ohjeita ihan suomeksikin. Löytyy myös FB sivut nimeltä Mijo Crochet.

Tämän mallin nimi on Lost in Time. Malli on tosi herkullinen ja siinä oli mulle ennestään tuntemattomia silmukoita, joten sopivasti haastetta. Loppujen lopuksi ei lainkaan vaikea.

Ohje siis täältä.


Aivan ihastuttava malli. Asian auttaa tietty myös kiva liukuvärjätty lanka josta tuli mun suosikki, Scheepjes Whirl. Sitä voi tilata esim. täältä.

Koukkukoko oli 3,5 mutta seuraavan ajattelin kokeilla nr.4

Aivan ihana tekstuuri, eikö :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Toinen huivi, sama lanka, sama ohje.
Aivan ihanan tuntuinen ja todella kiva virkata.

5 kommenttia:

 1. Upean värisiä huiveja olet tehnyt! Minulla odottaa wollcandyn unicat lanka, myös liukuvärjätty. Katsotaan milloin uskallan aloittaa tämän upean huivin ja pitää päättää vielä, että aloitanko vaaleasta vai tummasta päästä virkkaamaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon siis on vielä päätettävää ;)
   Mutta joo, tämä malli aon aivan hurmaava ja ei kovin vaikea, sen kun seuraa vaan ohjetta...
   Lanka on niinikään ihana, ajattelin sitä käyttä vielä monissa huiveissa... Aino vaan, että kelle kaikille mä niitä huivejä sitten lahjotan :D

   Poista
 2. Riittääkö 1 "kerä" tätä lankaa yhteen huiviin?

  VastaaPoista
 3. Kiitos lanka- ja koukkuvinkistä! Lanka oli jo, ohje tulostettuna, mutta koukku mietitytti. Kesäkässy...

  VastaaPoista

Tervetuloa: